Revista Radiocomunicații și Radioamatorism

De la federatia romana de radioamatorism am primit urmatorul comunicat:

„In vederea reeditarii revistei Radiocomunicatii si Radioamatorism, pentru a ne putea face idee asupra tirajului,va rugam ca pana la data de 10 octombrie 2014 sa ne comunicati un numar estimativ de abonamente. In baza raspunsurilor D-voastra se va hotari daca revista va fi tiparita sau editata electronic.
Secretar federal, Marius Mitrut,YO3CZW”

O veste foarte buna, de care de altfel stiam insa n-am vrut s-o fac cunoscuta pana cand conducerea federatiei nu a fost pregatita s-o faca, iar dorinta de a se cunoaste numarul celor ce o dorec mi se pare logic. Nu poti edita o revista fara ati acopri costurile, iar balanta intre venituri si cheltuieli este data de numarul solicitat .

Nu stiu cand va aparea primul numar, sper sa fi cat mai curand insa cert este ca va contine 32 de pagini iar pretul unui numar va fi de 10 Ron. Pe mine ma intereseaza versiunea tiparita, imi place s-o rasfoiesc si s-o am in colectie. Uni vor opta pentru versiunea in forma electronica considerand ca o vor putea printa, dar nu este acelasi lucru pe de o parte, diferenta de prêt nu cred ca va fi asa de semnificativa, iar pe de alta parte meritam sa avem o revista a noastra asa cum au multe alte federatii si asociatii.

Nu stiu daca vom ajunge sa ne-o smulgem din mana desi ar fi grozav sa se intample asa ceva, cert este ca valoarea continutului va depinde in mare masura de materialele pe care noi le vom trimite. Sper ca cei numiti de federatie sa se ocupe de revista sa aiba intelepciunea si inspiratia sa colaboreze cu toti cei care doresc sa se implice fie ca sunt mebrii ai FRR fie ca nu. Sunt atat de multi cei care au in derulare proiecte tehnice interesante si atat de multi cei ce au tainele scrisului incat nu poate iesi decat o revista adevarata.

Cu detalii despre revista voi reveni pe masura ce acestea vor fi facute cunoscute. Oricum o bila alba pentru federatie.

73, Marius , YO5AM

YO5AM

Marius, YO5AM