Academia de Radioamatorism

Martin Lynch și fii anunță cu încântare o nouă ediție a Academiei de Educație în Radioamatorism (Ham Radio Training Academy) cu QTH în Wessex, Marea Britanie.

Centrul de instruire va fi coordonat de trei radioamatori experimentați sprijiniți două radiocluburi locale. Începerea cursurilor este programată în septembrie 2015, acoperind toate cele trei categorii de certificare. În plus, cel puțin un membru al echipei de ingineri de la Martins va fi prezent voluntar la locația Academiei, pentru a oferi asistență.

Pentru utilizarea deplină a facilităților noului centru de instruire, la aceeași locație din Wessex sunt programate cursuri suplimentare, demonstrații practice și evenimente radioamatoricești.

Curicula propusă până în momentul de față include subiecte precum „A învăța Morse în secolul al 21-lea”, subliniind eficiența acestui mod simplu de comunicare pe distanțe foarte mari. Doi experți FOC (First Class CW Operators’ Club) vor prezenta codul Morse și cum poți începe să înveți Morse cu ajutorul instrumentelor software moderne de instruire. Deasemenea, vor fi tratate și alte subiecte, de pildă modul de utilizare al unei stații moderne de emisie-recepție și optimizarea eficienței prin alegerea și pregătirea judicioasă a întregului „shack”.

Radioamatori cu mulți ani de experiență vor încerca să împărtășească celorlalți din experiența lor, purtând audiența prin toate nivelele de complexitate, de la cele mai rudimentare până la cele mai avansate dotări.

Cel mai important, noua Academie de Educație în Radioamatorism va deveni un centru de promovare a excelenței în toate domeniile conexe radioamatorismului, de la obținerea primei certificări, realizarea primului QSO și până la organizarea și desfășurarea DX-expedițiilor.

Informații suplimentare se pot obține la adresele de email Olof@rowanhouse.com sau training@HamRadio.co.uk.

YO3ITI

www.yo3iti.ro

Iubitor de pisici, muzică, foto. Măritat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *