Antene mici pentru spații mici

Antene mici pentru spații miciRadioamatorii iubesc antenele: cu cât mai mari, cu atât mai bine. Dar ce te faci dacă nu ai la dispoziție un hectar de teren pe care să ridici antena visurilor tale ? Vei fi lipsit de posibilitatea de a fi prezent în eter ? Nicidecum ! Te vei putea bucura în continuare de acest hobby fascinant atâta timp cât alegi modelul de antenă potrivit locației tale.

Small Antennas for Small Spaces („Antene mici pentru spații mici”) este o resursă prețioasă pentru radioamatorii care locuiesc în apartamente sau case cu o curte modestă. Plină de sfaturi practice, această carte îți va îndruma pașii în găsirea antenei potrivite spațiului în care locuiești. În „Antene mici pentru spații mici” vei găsi ideile și proiectele care îți vor asigura prezența în eter indiferent de dimensiunile locuinței tale.

Cartea cuprinde:

Sfaturi pentru a porni pe calea corectă: Optimizarea spațiului limitat pe care îl ai la dispoziție implică mai mult decât antena. Învață lucruri importante referitoare la liniile de alimentare, SWR, amplificatoarele RF, modurile de operare și normele de protecție RF.

Antene de interior care pot fi instalate într-un weekend: Idei de proiecte pentru antene VHF și HF care pot fi utilizate în interiorul casei.

Antene de exterior pentru orice locuință: dipoli, inverted L, fire cu alimentare terminală, antene verticale, antene temporare.

Antene de exterior pentru VHF și nu numai: Antene omni- și direcționale care pot fi instalate oriunde.

Soluții creative: O colecție de proiecte de antene pentru spații restrânse provenite de la radioamatori cunoscuți, inclusiv proiectele lui Joel Hallas, W1ZR, Folded Skeleton Sleeve și dipolii pentru benzile de 40 și 20 de metri.

YO3ITI

www.yo3iti.ro

Iubitor de pisici, muzică, foto. Măritat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *