SUMMITUL DE BISTRIȚA – YO5KUC- 2018

O întâlnire  între prieteni și radioamatori , oriunde  și oricând  ar  avea loc , este întotdeauna binevenită și generează  acel sentiment  de împlinire  și mulțumire sufletească care-ți certifică faptul   că năzuințele  și dorințele   tale nu sunt  vorbe în vânt și că   sunt împărtășite  și dorite  și  de alții la fel de pasionați  și la fel de  conștienți  că  sunt  parte a  unei comunități  speciale și cu valori individuale   de  necontestat. Datorită acestor întâlniri  avem plăcerea   de  a ne bucura de compania  unor oameni  admirabili   și prieteni adevărați,  pentru  care  o strângere  de mână  și o îmbrățișare  sincere  prețuiesc  mai  mult  decât orice . Iar  atunci când  pe lângă toate  aceste rare privilegii  mai  ai parte  și de dezvăluiri  și prezentări ale unor proiecte zămislite de minți generoase  totul devine o întâlnire  de poveste , una care te unge la inimă și fără doar și poate una de povestit  nepoților și care-ți va rămâne întipărită în minte și în suflet pentru totdeauna.

Vă invităm să  urmăriți  prezentările ce  vor fi făcute în timpul  evenimentului pe  canalul  nostru de pe Youtube : Radioclubul  CSM Bistrița , sâmbătă 13 octombrie  începând  cu ora 10 :00 CFR.

Link-ul unde puteți accesa streamul este :
 

 
https://www.youtube.com/channel/UCocKejtdOGGHPaOYM46j6vA

Prezentări propuse :

  • Casa Muzeu Radionostalgia Brusturipivot al conservării patrimoniului radiotehnic și al mișcării radioamatoricești din România” – în prezentarea celui care a creat și dezvoltat acest proiect – Florin Ungur , YO5BWQ.

 

  • “Livemeteors.com – un sistem simplu de recepție meteor scatter în funcțiune 24 de ore din 24”  – prezentare făcută  de Ciprian Sufitchi , N2YO/YO3FWC,  printr-o transmisiune live de la Washington.

 

  • “O retrospectivă a anului 2018 în viziunea lui KO8SCA/YO8SCA” – prezentare făcută de Adrian Ciupercă , KO8SCA/YO8SCA , printr-o transmisiune live de la New York.

 

  • “Experiența mea in Maratonul Ciucas X3” – Sorin Pop –YO3SOR.

 

  • “Cum mi-am construit un nod Rolink” – proiect realizat și prezentat de Ionuț Lung , YO2LIG.

 

  • “Cum mi-a schimbat radioamatorismul viața” –  dizertație susținută de  Cosmina Miu, YO9YLS.

 

  • “Percepția asupra  radioamatorismului din exterior și  din interior” – în opinia Emiliei Butnărașu – YO8YLX.

 

  • “Vizualizarea ușoară a răspunsului filtrelor de bandă în frecvență” – studiu realizat și prezentat de Edmond  Cosma  Someșan , YO5VAE.

 

  • “Considerații asupra unei antene de unde scurte” – studiu prezentat și realizat  de Lucian Rob , YO5OLQ.

 

  • “SMART Kids & Teens” – într-o poveste adevărată pusă în operă  de Florin Predescu , YO9CNU.

 

În câteva cuvinte lucrurile se vor desfășura în felul  următor :

Vineri , 12.10.2018 – sosirea și primirea invitaților. Ar fi bine să sosiți până la prânz , pentru că seara se va  socializa intens  pentru a fi în formă  a doua  zi.

Sâmbătă , 13.10.2018 , lucrările Summit-ului , cu începere de la orele 10 :00 CFR. Prezentările vor fi transmise live pe Yotube pe streamul clubului nostru. După  care  vom trage  concluzii până târziu în noapte.

Duminică , 14.10.2018 , trezirea , la o oră nedefinită, după  care vom încerca să punem « țara la cale » înainte  de a ne despărți .

 

 

Cu prietenie  echipa YO5KUC

YO5AM

Marius, YO5AM

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *