Summitul de Bistrița – Ediția 2019

Ediția  2019  a  tradiționalei  întâlniri  Summit-ul  de Bistrița  organizată  de radioclubul  YO5KUC , din cadrul CSM  Bistrița , se  va desfășura în perioada 5- 8  septembrie în doua  locații  superbe , Lacul  Colibița , o  zonă  de vis,  la poalele  Călimanilor,  și în  burgul  nostru , Bistrița, o  așezare mândră,  durată  de prin anul 1241 ,  denumită    și         « Poarta Transilvaniei » .

Ca  de fiecare  data  pe langă  plăcerea de  a ne revedea sau  de a înfiripa  noi  prietenii, și  la  această  ediție,  vor  avea  loc  prezentări ale  unor  proiecte , studii și experimente . Lucrările  Summit-ului  vor  fi transmise integral  video live pe streamul  de pe youtube  al  clubului  nostru , în data de 07 septembrie,  începând  cu orele  10:00  CFR, la adresa: https://youtu.be/DNrp8Y97Etc

Important este să fim din nou împreună pentru câteva zile deosebit de intense, zile în care vă propunem să participați la un Field Day, la discuții tematice și, firește, la prezentările și dizertațile Summit-ului, în atmosfera încântătoare a  « Mării de la  munte » și la sediul radioclubului.

Programul complet și subiectele prezentărilor le vom face cunoscute  în perioada următoare.

Pe  întreaga perioadă  a lunii  septembrie, cu  ocazia  Summit-ului , va  fi activ  indicativul  special YP5SUM.

O diplomă  specială  va  putea  fi descărcată de pe  Site-ul   nostru  http://www.yo5kuc.ro , dacă este realizată o  singură legatură în orice  bandă , inclusiv prin satelit. În perioada 6-7 septembrie  stația YP5SUM va  fi  activă  și pe satelitul  Es’hail – 2/ QO-100.

Pentru  alte  detalii vă rugăm să ne contactați la adresa de email: summit2019@yo5kuc.ro

Echipa YO5KUC

YO5OLD

Attila, YO5OLD

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *